İZMİR / KONAK - Konak Kahramanlar Mustafa Öğütveren İlkokulu

Konak Kahramanlar Mustafa Öğütveren İlkokulu

1418 Sokak No 1 KAHRAMANLAR / İZMİR
Vizyon
VİZYONUMUZ: _Milli ve insani değerlere bağlı, özgür düşünen, üretken ve gelişime açık, çevre bilinci ve insan hakları konularında yetişmiş, kendini ifade edebilen, toplumla barışık, özgüveni yüksek, sorunlara çözüm üreten, hukukun üstünlüğüne inanan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek ve tercih edilen bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Türk Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda, Atatürk ilkeleri ışığında çağdaş dünyaya uyum sağlayabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, kendine hedefler koyabilen, üretkenliği kendine mutluluk kaynağı sayan, milli ve manevi değerleri rehber edinmiş iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmektir.
Kütüphane Kitap Sayısı :213
Öğretim Şekli :KAHRAMANLAR MUSTAFA ÖĞÜTVEREN ORTAOKULU SABAH GRUBU KAHRAMANLAR MUSTAFA ÖĞÜTVEREN İLKOKULU ÖĞLE GRUBU OLARAK EĞİTİM ÖĞRETİM GÖRMEKTEDİR
Saatler
KAHRAMANLAR MUSTAFA ÖĞÜTVEREN ORTAOKULU SABAH GRUBU 07:50 - 13:15 KAHRAMANLAR MUSTAFA ÖĞÜTVEREN İLKOKULU ÖĞLE GRUBU 13:30 - 18:10